Dakisolatie Kwintsheul - bespaar direct op uw energie rekening

Duurzaam investeren in uw woning? Dan begin je met het isoleren van uw dak. Wist u dat het grootste deel van de warmte in uw woning verloren gaat via het dak? Dit komt doordat warme lucht opstijgt en naar boven gaat en de koude lucht blijft onder hangen. Daarom is dakisolatie een zeer energie efficiënte manier om de warmte in uw woning te behouden waardoor u enorm veel energie kunt besparen en meer geld over houdt voor leukere dingen.

Uw ecologische voetafdruk verkleinen is het beste haalbaar in kleine stapjes. Uw woning (verder) verduurzamen is een goede eerste stap richting duurzaamheid. Het is zowel een stap vooruit naar een duurzamere wereld, als ook naar een fijner leefklimaat binnenshuis. Houdt u de CO2-uitstoot binnen de perken, dan bent u goed op weg.

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij VKP Isolatie voorzien we u graag van advies over uw wensen omtrent isolatie. Want isoleren betekent winst. Op meerdere facetten. Voor zowel u als het milieu. VKP Isolatie regelt alles voor u: van gedegen advies tot de installatie.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wilt u weten wat VKP Isolatie voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw vraag is. Dan stellen wij een offerte voor u op aan de hand van de door u verkregen informatie.

Dakisolatie aanbrengen binnenuit

PIR Isolatie voor plat dak

Pir isolatie is een verbeterde versie van isolatie dan PUR. Pir heeft een nog hogere isolatie waarde en presteert beter op brandveiligheid. Pir isolatieplaten zijn breed inzetbaar en zeer geschikt voor het isoleren van woningen met platte daken. Ook kunnen de Pir isolatie platen worden gebruikt om voor spouwmuur isolatie.

Het grote voordeel van Pir isolatie tegenover andere isolatie materialen is dat Pir isolatieplaten een lambda waarde van 0.002 en 0.0027 W/mK heeft. Daarnaast zijn Pir isolatieplaten ook een stuk dunner waardoor je minder isolatiemateriaal nodig bent en meer ruimte overhoudt.

Dakisolatieplaten

Dakisolatieplaten worden gebruikt bij het isoleren van daken. Meestal worden er PIR Isolatieplaten voor gebruikt. Deze Pir platen zijn drukvast en beloopbaar. Bij het isoleren van een plat dak kun je er voor kiezen om zowel van buitenaf of van binnenuit te isoleren. Bij het isoleren van buitenaf wordt de isolatie onder de dakbedekking geplaats. Hiervoor wordt meestal PIR of XPS isolatiemateriaal voor gekozen.

DAKISOLATIE DOOR VKP ISOLATIE

Want isoleert u uw dak, dan blijft de warmte in uw woning in de winter behouden. In de zomer weert de isolatielaag de warmte van buitenaf juist. Dus in de winter geniet u van een warmer leefklimaat en in de zomer gaat u niet gebukt onder de hitte. De HR-Isospray is een goede optie wanneer u ervoor kiest het dak zelf van een afwerking te voorzien.

Isoleren met pur is een beproefde manier van isoleren. Het is winddicht en zorgt voor een hoge isolatiewaarde. Een perfectie optie voor ruimtes met veel kieren en gaten. Het materiaal hard snel uit en komt met een naadloze hechting.

Als u wenst dat wij de afwerking voor onze rekening nemen, dan is dit ook mogelijk. Met gipsplaten zorgen we dat de eindafwerking van de hoge kwaliteit wordt voorzien. We zorgen dan dat het schilder klaar wordt opgeleverd en met houten plinten tot in de puntjes wordt afgewerkt.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Plat dak isoleren in Kwintsheul

Isolatie voor platte daken wordt meestal gedaan van buitenaf. In de meeste gevallen wordt bij het isoleren van een plat dak het isolatiemateriaal aan de bovenkant van de dragende constructie geplaats. De isolatielaag krijgt een afdekking of waterkerende laag waardoor de warmte in de woning, garage of schuur goed wordt vastgehouden.


Het isolatiemateriaal wordt meestal van buitenaf geplaatst omdat er op deze manier zo weinig mogelijk kans bestaat op bijvoorbeeld vochtproblemen, scheuren en uitzettingen. Ook wordt hiervoor gekozen omdat de isolatiewaarde vanaf buitenaf het beste functioneert waardoor er minder temperatuurschommeling plaatsvind. Wanneer er geen dakbedekking of bitumen op het platte dak ligt, dan kunt u er ook voor kiezen om het dak te laten isoleren met PIR. Daar bovenop wordt dan vaak bitumen geplaatst of een andere afdekkingsmateriaal.

dakisolatie

Schuin dak isoleren Kwintsheul

Schuin / hellend dak laten isoleren? Een schuin dak isoleren gebeurt vanaf de binnenuit of buitenaf. Het makkelijkste is om het dak vanaf binnenuit te isoleren. Ook is het isoleren van binnenuit goedkoper dan buitenaf isoleren. Wel is buitenaf isoleren effectiever omdat de isolatie zonder beperkingen kan worden aangebracht. Bovendien kost het geen extra ruimte aan de binnenkant van het schuine dak waardoor je meer ruimte overhoud.

DAKISOLATIE SUBSIDIE BEREKENEN

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

Daarom kies je voor vkp isolatie

Onze wapenfeiten? Wij zijn snel ter plekke en maken de gewenste isolatieklus vlot en naar tevredenheid af. Daarnaast doen we wat we beloven. Want afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bij VKP Isolatie kunt u rekenen op de beste isolatieoplossingen tegen een voordelig tarief. Beloofd!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN