subsidie isolatie 2021

Bent u benieuwd of u in aanmerking komt voor een subsidieregeling voor het isoleren van uw woning? Groot gelijk, want een subsidie kan net het verschil maken als er bij u nog twijfels over verduurzamen rijzen. Het isoleren van uw woning levert u niet alleen voordeel op als het gaat om uw wooncomfort, ook bespaart u uiteindelijk behoorlijk op uw energierekening.

Maar ondanks dat isoleren zich op de langere termijn gegarandeerd uitbetaalt, zit aan isoleren natuurlijk wel een prijskaartje. Zeker naarmate het te isoleren woonoppervlak groot is. Subsidie kan die drempel tot overgaan van isoleren dan verlagen. Wat is er mogelijk op dit gebied? We helpen u graag op weg.

ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

Bereken hier uw subsidie

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Bel VKP Installatie en er komt een professional vrijblijvend langs om met u mee te denken over een oplossing voor uw specifieke woonsituatie.

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

Isoleren loont

Wist u dat u middels een subsidie tot wel 20% van de investeringskosten kan reduceren? De subsidieregelingen zijn in het leven geroepen om woningeigenaren die willen verduurzamen sneller over de streep te trekken om ook daadwerkelijk tot isoleren over te gaan.

Want zo op het eerste oog is isoleren aan de prijs. De materialen zijn vaak niet goedkoop. Maar isoleren loont wel degelijk. Want maatregelen ter verduurzaming zijn op den duur niet alleen aantrekkelijk voor uw eigen portemonnee, maar ook voor het milieu en uw wooncomfort.

Kiest u voor het (verder) isoleren van hun woning, dan zijn de opties tot isoleren grofweg onder te verdelen in: vloerisolatie, dakisolatie, bodemisolatie, spouwmuurisolatie en gevelisolatie. Ook de keus voor HR glas is een isolatieverrichting die loont.

Als u recht hebt op een subsidie voor het isoleren, dan zijn er twee zeer aantrekkelijke voordelen te bespeuren, voor u, als woningeigenaar.

Subsidies

Als woningeigenaar kunt u subsidie aanvragen voor energiebesparende maatregelen.

Het isoleren van het huis valt hier ook onder. Bent u benieuwd of u in aanmerking komt door een isolerende maatregel. Of bent u benieuwd naar de hoogte van de subsidievergoeding?

 

Wat is er mogelijk op dit gebied? Wij helpen u graag op weg en hebben hiervoor een subsidiecalculator ter beschikking gesteld. Door gebruik te maken van de calculator vind direct een indicatie van de hoogte van het subsidiebedrag in uw mailbox. 

STUKKEN VOORDELIGER

De aanschafkosten vallen stukken voordeliger uit. Zo kunt u gemakkelijk voortborduren op verdere maatregelen tot verduurzamen om echt doortastend te handelen.

BESPAREN

Snel besparen: door een subsidieregeling is dit makkelijk te bewerkstelligen. De terugverdientijd verkort en daar heeft u snel profijt van.

Verlaagd btw-tarief

Is uw woning tenminste twee jaar oud en heeft u verduurzamen door middel van isoleren op de agenda staan? Dan kunt u de kosten drukken van het te betalen arbeidsloon. De btw van het arbeidsloon wordt dan verlaagd van 21% naar 9%. Dit lage btw-tarief geldt alleen voor het aanbrengen van het isolatiemateriaal en niet voor overige werkzaamheden. Uitzondering op deze regel vormen kozijnen. Hiervoor wordt geen subsidie verstrekt.

Subsidie nabije toekomst

Om ondernemers en particulieren te ondersteunen tijdens de coronacrisis, is de 30% subsidie tijdelijk verhoogd. Vanaf twee isolerende maatregelen is het mogelijk om een subsidie aan te vragen tot € 10.000. 

Zonder subsidie investeren

Een prijsstijging in de energiekosten is in de nabije toekomst zeer aannemelijk. U kunt zich voorstellen dat isolatiemaatregelen dan extra lonen. Een eenmalige investering op het gebied van isoleren is dan wel een eenmalige grote uitgave, maar het rendement is meestal zeer hoog. Die besparing op de energierekening betaalt zich gaandeweg flink uit. Dat maakt dat isoleren altijd een interessante optie is om verder te onderzoeken, zij het met of zonder subsidie. Informeer eens bij uw gemeente naar de subsidiemogelijkheden met betrekking tot isoleren. Een subsidie kan misschien net dat duwtje in de rug zijn richting een duurzamere woning. Goed voor uw portemonnee én de leefwereld.

Daarom kies je voor vkp isolatie

Onze wapenfeiten? Wij zijn snel ter plekke en maken de gewenste isolatieklus vlot en naar tevredenheid af. Daarnaast doen we wat we beloven. Want afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bij VKP Isolatie kunt u rekenen op de beste isolatieoplossingen tegen een voordelig tarief. Beloofd!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN