Isolatiefolie Blaricum

Het perfecte leefklimaat binnenshuis ligt binnen handbereik met Isobooster. Deze meerlaagse isolatiefolie is namelijk een zeer effectieve manier van isoleren. De hoogwaardige folie heeft een Rc-waarde van maar liefst 7, afhankelijk van de dikte van het materiaal.


De Rc-waarde is een term die aangeeft hoe goed een bepaald materiaal isoleert. Het isolerende vermogen wordt uitgedrukt door middel van een cijfer. Hoe hoger de waarde, hoe beter een woning of pand is geïsoleerd. Als u weet dat met Isobooster een waarde van 7 op de scorelijst gehaald kan worden, kan dat de doorslaggevende factor zijn in de keuze voor het voor u geschikte isolatiemateriaal.

Waarom dakisolatie?

BESPAAR OP UW ENERGIEREKENING

Of het nu gaat om het isoleren onder de vloer, onder het dak, in de spouw of in de voorzetwand, Isobooster is voor veel isolatietoepassingen in te zetten. Bovendien is het een financieel aantrekkelijke oplossing wanneer u tot isoleren overgaat. U bespaart nu energie, geniet van een aangenamer leefklimaat en bezuinigt flink op uw energierekening.

WAT IS ISOBOOSTER ISOLATIE?

Isobooster bestaat uit luchtkussenfolie en een reflecterende folie en kan makkelijk op maat worden gesneden, zodat het voor vele isolatietoepassingen toe te passen is. De werking is als volgt: het reflecterende materiaal waaruit Isobooster bestaat, reflecteert warmte. De warmte die in aanraking komt met deze laag wordt weer teruggestuurd naar boven. Zo blijft uw woning aangenaam warm bij kou. Maar is uw woning te koud, dan wordt deze kou vanuit de grond wordt weer teruggekaatst naar beneden. Zo geniet u altijd van een aangenaam klimaat in uw woning of bedrijfspand.

Gemakkelijk & snel afgehandeld

Bij VKP Isolatie voorzien we u graag van advies over uw wensen omtrent isolatie. Want isoleren betekent winst. Op meerdere facetten. Voor zowel u als het milieu. VKP Isolatie regelt alles voor u: van gedegen advies tot de installatie.

Binnen 24 uur een offerte

Wilt u weten wat VKP Isolatie voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw vraag is. Dan stellen wij een offerte voor u op aan de hand van de door u verkregen informatie.

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

VERKLEIN UW VOETAFDRUK

Met Isobooster wordt 97% van de stralingswarmte tegengehouden en deze warmte gaat dus niet verloren. Door plaatsing van Isobooster zal de energierekening aanzienlijk dalen. En een lager energieverbruik komt uw portemonnee ten goede, maar verkleint natuurlijk ook uw ecologische voetafdruk.

Deze gepatenteerde Nederlandse uitvinding heeft zijn doeltreffende werking al ruimschoots bewezen. De thermische reflectie, zoals de naam al aangeeft, reflecteert zowel warmte als kou. Daarom is het een beproefde manier van isoleren in tegenstelling tot andersoortige isolatiematerialen die de warmte juist absorberen.

Met Isobooster zit u kortom goed wanneer u op een effectieve, doch gemakkelijke manier wilt isoleren tegen een aantrekkelijke prijs.

Daarom kies je voor vkp isolatie

Onze wapenfeiten? Wij zijn snel ter plekke en maken de gewenste isolatieklus vlot en naar tevredenheid af. Daarnaast doen we wat we beloven. Want afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bij VKP Isolatie kunt u rekenen op de beste isolatieoplossingen tegen een voordelig tarief. Beloofd!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN