Spouwmuur isolatie - Abcoude bespaar direct op uw energie rekening

Spouwmuur isolatie zorgt voor een comfortabel wonen en je bespaart al snel honderden euro’s op je energie rekening. Door je spouwmuur te laten isoleren voorkom je dat vocht je huis binnendringt en blijft de temperatuur in je woning hoger waardoor de verwarming minder werkt hoeft te leveren.

Hierdoor zullen je energie kosten naar beneden gaan en bespaar je al snel 20 tot 30% op je energierekening. Als je huis gebouwd is na 1920 dan bestaat de kans dat je een spouwmuur hebt. Woningen die de afgelopen 20 jaar gebouwd zijn bevatten vaak lege holtes in de muur. Als je deze holtes opvult met spouwmuur isolatie heb je een zeer koste efficiënte manier om warmte in uw woning vast te houden waardoor je bespaart op je energie rekening.

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij VKP Isolatie voorzien we u graag van advies over uw wensen omtrent isolatie. Want isoleren betekent winst. Op meerdere facetten. Voor zowel u als het milieu. VKP Isolatie regelt alles voor u: van gedegen advies tot de installatie.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wilt u weten wat VKP Isolatie voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw vraag is. Dan stellen wij een offerte voor u op aan de hand van de door u verkregen informatie.

Wat kost spouwmuur isolatie?

Het isoleren van je spouwmuur is wel een investering. De kosten van spouwmuur isolatie kunnen al snel oplopen van 700 tot 5000 euro. Dit hangt er maar net vanaf hoe groot je woning is en of je muur al deels geïsoleerd is of niet. Met de onderstaande gegevens krijg je een betere indicatie wat spouwmuur isolatie voor jou woning ongeveer gaat kosten.

  • Rijtjeshuis: investering van 500 tot 1000 euro, besparing van 300 tot 400 kuub gas per jaar.
  • Hoekwoning of 2 onder 1 kap: Investering van 2000 tot 2500 euro, besparing van 800 tot 1000 kuub gas per jaar.
  • Vrijstaande woning: investering 2700 tot 5000 euro, besparing van 1000 tot 1500 kuub gas per jaar.
 

Wil je de exacte kosten weten wat spouwmuur isolatie gaat kosten, dan kun je het beste contact opnemen met een van onze specialisten. We helpen je graag verder met de kostenberekening en uiteraard kunnen we je goed adviseren over welk spouwmuur isolatie materiaal het beste bij uw woning past.

Ook kunnen we u helpen met subsidie voor spouwmuur isolatie, hiervoor kun je ook het beste contact met ons opnemen, we helpen je graag verder.

Spouwmuurisolatie vakman in Abcoude

Alleen een vakman kan deze klus goed tot uitvoering brengen. Want het isoleren van de spouwmuren is geen kleinigheid. De vakmannen bij VKP Installatie boren gaten aan de buitenkant van de gevel waardoor het isolatiemateriaal wordt aangebracht. Daarna worden deze gaten weer dichtgemaakt en nadien zie je hier niets meer van terug. Een aangenamer leefklimaat is na het aanbrengen van het isolatiemateriaal direct merkbaar.

Het is dan wel een klus die toebehoort aan een professional, u als bewoner zult maar weinig hinder ondervinden van de onderneming. Het isoleren van de muren vindt plaats van buitenaf en is over het algemeen binnen een dag geklaard.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Beste spouwmuur isolatie

Om je spouwmuur zo goed mogelijk te isoleren heb je vulling materiaal nodig van goede kwaliteit. Meestal worden de onderstaande materialen gebruikt om je spouwmuur te vullen:

  • Glas- en steenwol: Wordt gebruikt bij een grotere spouw en is ongeschikt voor kleinere woningen.

  • UF-schuim: Dit schuim is beter te gebruiken bij kleinere spouwen. Het is wel iets gevoeliger voor vochtige omgevingen en ongedierte.

  • PS schuimparels: Dit isolatie materiaal is ook beter geschikt voor kleinere spouwen. Ok PS schuimparels zijn meer gevoelig voor vocht en ongedierte.

  • Purschuim: Purschuim is geschikt voor kleinere spouwen. Wel is een kleine invoeropening nodig om het isolatie materiaal te plaatsen. Ook is belangrijk dat het schuim CFK vrij is.
spouwmuur isolatie

Spouwmuur isolatie subsidie

Wist je dat je voor spouwmuur isolatie subsidie kan krijgen? Hierdoor wordt het isoleren van je spouw nog leuker en voordeliger.

Het subsidie bedrag dat je voor spouwmuur isolatie kunt krijgen is 5 euro per m2. Wel moet je voldoen aan de volgende voorwaarde om hiervan te profiteren.

Voorwaarde spouwmuur subsidie:

  • Minimaal 15 m2 en maximaal 170 m2 aan spouwmuur isolatie.
  • De minimale Rd-waarde van het isolatie materiaal moet voldoen aan 1,1 m2 K/W.


Direct weten hoeveel subsidie je kunt krijgen? Vul dan onze subsidie rekentool in en bekijk direct hoeveel subsidie je kunt krijgen.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

Daarom kies je voor vkp isolatie

Onze wapenfeiten? Wij zijn snel ter plekke en maken de gewenste isolatieklus vlot en naar tevredenheid af. Daarnaast doen we wat we beloven. Want afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bij VKP Isolatie kunt u rekenen op de beste isolatieoplossingen tegen een voordelig tarief. Beloofd!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN