Vloerisolatie Velsen-Noord - bespaar direct op uw energie rekening

Vloerisolatie is een simpele en effectieve manier om je woning warm te houden en energie te besparen. Als je nu een houten vloer of een bettonen vloer hebt, isoleren zal je beide keren veel geld besparen. Voor het aanleggen van vloer isolatie kun je ook subsidie aanvragen

Koude voeten, het vormt als snel een belemmering voor het gevoel van welbehagen. Toch komt het vaak voor terwijl de oplossing vaak op een gemakkelijke manier tot stand komt. Namelijk door middel van vloerisolatie. Laat u uw vloer isoleren, dan is die optrekkende kou verleden tijd en warmere voeten –juist in de winter- zijn een zeer welkom bijeffect.

GEMAKKELIJK & SNEL AFGEHANDELD

Bij VKP Isolatie voorzien we u graag van advies over uw wensen omtrent isolatie. Want isoleren betekent winst. Op meerdere facetten. Voor zowel u als het milieu. VKP Isolatie regelt alles voor u: van gedegen advies tot de installatie.

BINNEN 24 UUR EEN OFFERTE

Wilt u weten wat VKP Isolatie voor u kan betekenen? Laat ons weten wat uw vraag is. Dan stellen wij een offerte voor u op aan de hand van de door u verkregen informatie.

Wat is vloerisolatie?

Een vloer isoleren betekent het toevoegen van een isolatiemateriaal onder de vloerplaten, waardoor de warmte die door de vloer in de grond ontsnapt, wordt verminderd. Via deze route gaat ongeveer 15% van de warmte van een woning verloren. Isolatie werkt ook om te voorkomen dat tocht door de vloerplanken naar boven komt. Daarnaast moet het huishouden ook overwegen om de openingen tussen de plinten en de vloer te isoleren, wat ook helpt voor het verminderen van tocht.

Vloerisolatie wordt meestal gedaan bij het leggen van een nieuwe vloer, maar de meeste vloeren kunnen achteraf worden voorzien van isolatiemateriaal, wat een grote besparing op uw totale verwarmingsrekening oplevert.

Vloerisolatie kosten in Velsen-Noord

De gemiddelde kosten voor vloerisolatie beginnen bij 1025 tot 1600 euro. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van de grootte van de kamer en het type vloer. Wat betreft huisverbeteringsbanen, deze is relatief redelijk als het gaat om prijzen. Hoewel een investering vooraf vereist is, zijn de kosten voor vloerisolatie binnen 2-3 jaar terugverdiend. De vierkante meter prijs van vloerisolatie varieert tussen 20 en 45 euro.

VLOERISOLATIE - ALLEEN MAAR VOORDELEN

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: door vloerisolatie bespaart u op jaarlijkse basis zo’n 15% op uw energierekening. Dat valt dus niet alleen voordelig uit voor uw wooncomfort, ook financieel is het aantrekkelijk. Maakt u een kosten-batenanalyse, dan zijn er eigenlijk maar weinig nadelen te bespeuren. Want het laten aanbrengen van het isolatiemateriaal, is snel en eenvoudig te verwezenlijken.

Kiest u voor het plaatsen van vloerisolatie, dan is dit een klus die over het algemeen in een dag volbracht wordt. Het is een eenvoudige maatregel, maar erg aantrekkelijk voor zowel uw wooncomfort als het financiële aspect. Vloerisolatie is zeer rendabel en u bespaart uiteindelijk geld. En het voorkomt natuurlijk koude voeten.

Houten vloer isoleren

Ook is het mogelijk om een Houten vloer te isoleren, meestal wordt een houtenvloer geïsoleerd met minerale wol. Dit omdat Minerale wol open materiaal is waardoor de vloer goed kan blijven ademen zodat vochtproblemen onder de vloer kunnen worden voorkomen. De meest gebruikte Minerale wol die gebruikt worden zijn: Steenwol, Glaswol of glaswolplaten zoals MW35.

Meer weten over het isoleren van een Houten vloer? Neem dan contact op met een van onze isolatie experts, zij vertellen je graag meer over het isoleren van je houten vloer. Onze medewerkers kunnen je goed informeren of Vloer isolatie geschikt is voor uw woning en wat de eventuele kosten hiervoor zijn.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

GROOTSTE BRON VAN WARMTEVERLIES

Wist u dat een van de grootste oorzaken van warmteverlies door de vloer verloren gaat? Nederlandse woningen lopen vaak achter met het isoleren van de vloer. Laat u uw vloer isoleren, dan wordt de vloer aan de onderzijde geïsoleerd met purschuim. Dit kan via de kruipruimte en is eenvoudig tot uitvoering te brengen. De bewoners zullen van deze handeling weinig hinder ondervinden.
Het komt voor dat een woning niet geschikt is voor vloerisolatie. Toch is er dan nog een uitwijkmogelijkheid. Want waarschijnlijk is bodemisolatie nu een goede oplossing voor uw woonsituatie.

Kruipruimte isoleren

Om je kruipruimte te laten isoleren heb je een kruipruimte nodig die minimaal 35 cm hoog is. Mocht dit zo zijn dan kun je het beste isolatie materiaal laten aanleggen aan de onderkant van de vloer. Het meest gebruikte isolatie materiaal dat hiervoor gebruikt worden zijn: Thermokussens, platen van kurk, hout, vlas, EPS, schuim, glas- of steenwol. Deze materialen leveren een hoge isolatie waarde op waardoor je veel kunt besparen op je energie rekening. Meestal is de isolatie binnen 2 tot 3 jaar terugverdiend.

Tonzon vloerisolatie

Vloer isoleren met Tonzon als isolatie materiaal? Tonzon vloerisolatie is de beste keuze wanneer het aankomt op vloerisolatie. Tonzon maakt gebruik van thermokussens die ervoor zorgen dat je vloer goed wordt geïsoleerd. Tonzon isolatie materiaal kan op alle soorten vloeren worden gebruikt en is zeer geschikt voor vloeren die nog niet zijn geïsoleerd. Ook kan Tonzon gebruikt worden als isolatie materiaal voor in de kruipruimte.

IK ONTVANG GRAAG MEER INFORMATIE

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

Daarom kies je voor vkp isolatie

Onze wapenfeiten? Wij zijn snel ter plekke en maken de gewenste isolatieklus vlot en naar tevredenheid af. Daarnaast doen we wat we beloven. Want afspraak is bij ons ook echt afspraak. Bij VKP Isolatie kunt u rekenen op de beste isolatieoplossingen tegen een voordelig tarief. Beloofd!

GARANTIE

0 %

ALTIJD 100% GARANTIE

KLANTEN

0 +

HOEVEELHEID KLANTEN

PROJECTEN

0 +

VOLTOOIDE PROJECTEN