Benieuwd hoeveel subsidie u kunt krijgen voor isolatie? Met onze subsidie isolatie bereken tool weet u precies hoeveel subsidie u kunt krijgen voor het isoleren van uw woning. U kunt zowel subsidie krijgen voor: Gevelisolatie, Spouwmuurisolatie, Dakisolatie, Zolder/vlieringvloer, Vloerisolatie en Bodemisolatie.

Hoeveel subsidie u kunt krijgen voor isolatie hangt af van wat u van plan bent te isoleren. Er gelden namelijk verschillende subsidiebedragen en isolatiewaarden. Ook is het subsidiebedrag per m2 verschillend. In de onderstaande tabel zie je een duidelijk overzicht over de subsidiebedragen voor isolatie.

Subsidiebedrag per m2Minimaal vereiste m2Maximaal m2Minimale Rd-waarde [m2 K/W]
Gevelisolatie€ 25151703,5
Spouwmuurisolatie€ 5251701,1
Dakisolatie€ 20252003,5
Zolder/vlieringvloer€ 5251303,5
Vloerisolatie€ 7251303,5
Bodemisolatie€ 4251303,5
Subsidie bedragen en isolatiewaarden

Subsidie isolatie woning berekenen met de subsidie calculator

Subsidie isolatie woning berekenen.

Subsidie berekenen van uw woning was nog nooit zo makkelijk met de subsidie calculator. De subsidie calculator geeft je direct een goed overzicht in je mail over hoeveel subsidie je kunt ontvangen wanneer je je woning wilt isoleren.

Subsidierekentool

Subsidie rekentool

Bereken direct of u in aanmerking komt voor subsidie voor uw isolatie.

Kies uw Isolatiemaatregel

Meerdere keuzes mogelijk

Spouwmuurisolatie

Vloerisolatie

Dakisolatie

Gevelisolatie

Ja!

U komt in aanmerking voor subsidie!

Vul uw gegevens in en ontvang nu direct uw berekening per mail.

 

Direct subsidie aanvragen isolatie

Wilt u direct subsidie aanvragen voor isolatie voor uw woning? Neem dan contact op met VKP Isolatie. Ons team staat je graag te woord en helpt u met het aanvragen voor subsidie. Ook kunnen wij al uw vragen telefonisch beantwoorden met goed advies omtrent de isolatie van uw woning. Het is ook mogelijk om direct een afspraak in te plannen zodat ons team bij u langs komt om eventueel een offerte op te stellen van het isoleren van uw woning.